+90 541 278 3647 bilgi@anapurnaoutdoor.com
+90 541 278 3647 bilgi@anapurnaoutdoor.com

Kazdağları Kampı 6

0
Price
Fiyat305₺
Beğendim!

Adding item to wishlist requires an account

488

Neden Anapurna?

  • Uygun Fiyatlar ve Kolay Ödeme
  • Her Zaman Erişilebilir Müşteri Desteği
  • Yüzlerce Memnun Müşteri
  • Ücretsiz Seyahat Sağlık Sigortası


Sorunuz mu var?

Aklınıza takılan her konu ve sorularınız için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

+90 541 278 3647

bilgi@anapurnaoutdoor.com

2
Tarih : 6-7 Temmuz
Kontenjan : 72
Etkinlik Detayları

İzmir, Manisa, İstanbul, Bursa! Bu etkinliğimiz sizin için !

En çok sevilen Kaz Dağları Doğa Kampının ikincisi için biz hazırız, daha önce 4 kere gittiğimiz ve aşırı keyif aldığımız, Anapurna Outdoor’un favori etkinliklerinden Kazdağları kampı sizler ile.

6-7 Temmuz’da  kimseye söz vermeyin, Kazdağları’na serinlemeye, eğlenceye ve kampa doymaya gidiyoruz.

Hareket Saati

 

00.00, Taksim AKM Önü, İstanbul

00.30, Kadıköy, Naitulus AVM Önü, İstanbul

00.50, Kartal Köprüsü

02.20, Gebze, Eskihisar feribot iskelesi, İstanbul

03.30, Osmangazi, Bursa Kent Meydanı

05.00, Alsancak Tımarhane Cafe Önü, İzmir 

Dönüş Saati

 

Etkinliğin son günü saat 15.30 civarı bölgeden ayrılmayı planlıyoruz.

Dahil Olanlar

 

  • UlaşımTÜRSAB belgeli araçlarla ulaşım.
  • Seyahat Sağlık SigortasıEtkinlik boyunca tam kapsamlı Seyahat Sağlık Sigortası ile güvendesiniz.
  • Çadır, Uyku Tulumu ve Mat Teminiİhtiyacınız olan temel kamp ekipmanlarını temin ediyoruz.
  • Yürüyüş, YüzmeKatılımcılarla doğa yürüyüşü ve Akyarlar yüzme.
  • 5 Öğün YemekEtkinlik planına göre yemek sevrisi.
  • Eğlenceli Outdoor EtkinlikleriGün içerisinde çeşitli eğlenceli oyunlar.
  • Temel Kampçılık EğitimleriTemel malzeme bilgisi ve eğitimi.

Dahil Olmayanlar

  • Çadır İşgaliye Ücreti + 40 ₺Tesise ödenecek çadır işgaliye ücretidir.
  • Müze ve Ören Yeri GirişleriEtkinlik bölgesinde bulunan ve programda belirtilmeyen müze vb. giriş ücretleri katılımcıya aittir.
  • Tüm Kişisel HarcamalarEtkinlik sırasında yapacağınız kişisel harcamalar.
Program

1. Gün,Hareket

6 Temmuz Cumartesi
00.00, Taksim AKM Önü, İstanbul
00.30, Kadıköy, Naitulus AVM Önü, İstanbul
00.50, Kartal Köprüsü
02.20, Gebze, Eskihisar feribot iskelesi, İstanbul
03.30, Osmangazi, Bursa Kent Meydanı

07.30 Kazdağları kamp alanı
08.30 Ekipman dağıtımı ve yerleşimi
10.00 Serbest zaman
12.30 Öğle yemeği
13.30 Serbest zaman
15.00 Çevre yürüyüşü, Akyarlar-Yüzme
18.00 Duş
19.30 Akşam yemeği
21.00 Ateş başı sohbet
01.00 Önerilen yatış saati

2. Gün,Gidilecek Yer

7 Temmuz Pazar
08.30 Uyanma
09.30 Kahvaltı
10.30 Eğlenceli faaliyetler
12.30 Öğle yemeği
14:00 Serbest Zaman
15.00 Ekipmanların toplanması ve teslimatı
15.30 Bölgeden ayrılış

Bilmenizi isteriz ki…
  • Hava şartları ve seyahat acentesinin dışında olan nedenlerden dolayı iptallerden firmamız sorumlu tutulamaz.
  • Tur programı akışı, organizatör tarafından tamamı gerçekleştirilmek kaydı ile değiştirilebilir.
  • Hedef kalkış rakamı 72 kişi olup, yeterli katlımın olmaması sebebiyle oluşacak nedenlerden dolayı misafirleri haber vermek kaydıyla erteleme veya iptal etme hakkı markamız tarafından saklı tutulur.
  • Yetersiz katılım veya benzer sıkıntılar sonucu oluşacak tur iptallerini seyahat acentesi 3 gün öncesi olmak üzere haber verir.
  •  Anapurna Outdoor  katılımcı sayısını artırma hakkına sahiptir.
  • Tur hareket tarihine 10 gün kala koşulsuz iptal ve iade yapılabilir.
  • Tur hareket tarihine 10 gün kala sebebine bakılmaksızın iptal ve iade yapılamayacaktır, çeşitli sebeplerle etkinliğe katılamayacak misafirlerimiz kontenjanlarını yakınlarına devrederek katılmama hakkını kullanabilecektir.
  • Turumuz standart otel konaklamalı bir tur değildir, doğa severler ile buluşulup organize edilen bir macera seyahatidir, katılımcıların hava şartlarını, yoğunluk ve zorluk şartlarını değerlendirip kabul ederek katılabilirler.
  • Bu macera kampımızın şartları gereği 18-37 yaş sınırlaması vardır fakat yaş sınırlaması dışında olup kişinin kondisyonu, sağlık şartları ve isteği doğrultusunda yaş sınırlandırmasında esneme yapılabilir, konuyla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Kamp süresince kullanacağımız çadırlarımız su geçirmez özelliğe sahiptir fakat çadır firmalarının verdiği şartlar dışında oluşabilecek su alma durumunda markamızın sorumluluğunda değildir.
  • Uyku tulumlarımız -8  ve -18 derece sıcaklıklarda kullanıma uygun olup düzenlenecek bu kampımız için yeterli özelliğe sahiptir.
  • Markamız tüm kamplarında çadır içerisinde tütün ve tütün ürünleri, sıvı tüketimi (alkollü-alkolsüz), kuruyemiş (kabuklu-kabuksuz) gibi tüm gıda tüketimine, kamp ekipmanlarında oluşan kalıcı koku, temizlenememe ve kullanım ömrünün kısalması gibi haklı sebeplerden dolayı müsaade etmemektedir.
  • Çadırlarımız 2 kişiliktir, tek başına gelen misafirimiz yine tek başına gelen başka bir misafirimizle birlikte aynı çadırda kalabilmektedir.
  • Çadırda tek başına kalmak isteyen misafirlerimiz 40 ₺ fark ödeyerek ayrı bir çadır talebinde bulunabilirler.
  • Etkinliklerde 0-2 yaş bebek ücretsizdir. Ulaşım araçlarında 2 yaşını doldurmuş çocuklar için koltuk zorunluluğu bulunduğundan ücrete tabidir. aile yanında katılım sağlayan 2-6 yaş çocuk indirimi %10’dur.
  •  
  • Türk vatandaşı olmayan yabancı vatandaşlar etkinliklerimize katıldığı taktirde tur tarihi süresince seyahat sağlık sigortasını kendileri yaptırması gerekmektedir.
  • Foreign citizens who are not Turkish citizens are required to make the travel health insurance themselves during the tour date if they attend our activities.
Foroğtaflar