+90 541 278 3647 bilgi@anapurnaoutdoor.com
+90 541 278 3647 bilgi@anapurnaoutdoor.com

18. Yedigöller Kampı | 23-24 Ekim

0
Price
Fiyat330₺
Beğendim!

Adding item to wishlist requires an account

359

Neden Anapurna?

  • Uygun Fiyatlar ve Kolay Ödeme
  • Her Zaman Erişilebilir Müşteri Desteği
  • Yüzlerce Memnun Müşteri
  • Ücretsiz Seyahat Sağlık Sigortası


Sorunuz mu var?

Aklınıza takılan her konu ve sorularınız için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

+90 541 278 3647

bilgi@anapurnaoutdoor.com

Tarih : 23-24 Ekim
  • 2 Gün
  • 330 ₺ (18.10.2021 23.59'a kadar Erken Kayıt İndirimi )
  • 100 Kişi
  • 18-37 (Etkinlik +10 yaş üstüdür)
  • 23-24 Ekim
  • 375 ₺ ( Erken kayıt sonrası )
Etkinlik Detayları

En son ne zaman şehrin gürültüsünden uzaklaşıp kuş sesleri içinde, ağaçlar arasında yemyeşil göle karşı uyandınız ya da en son hangi geceyi koca bir ateşin etrafında şarkılar söyleyip sohbet ederek ve teknolojiden uzak çadırda konaklayarak geçirdiniz?

Sizi şehir hayatından uzaklaşıp Yedigöller’in şahane ormanlarıyla iç içe bir kampa ve huzurlu bir tatile davet ediyoruz.

Hava muhalefeti sebebiyle 16-17 Ekim tarihinde yapılacak olan 18.Yedigöller Kampını sonraki hafta sonu olan 23-24 Ekim tarihine ertelenmiştir.

Tarih: 23-24 Ekim (2 Gündüz 1 Gece)
Fiyat: 330₺ (Erken Kayıt Dönemine kadar – 18.10.2021 23.59’a kadar) – Ulaşımlı her şey dahil
Ulaşımsız Fiyat: 260₺ (Bireysel katılım)

Kontenjan: 100 kişi

Fiyata Dahil Olanlar

-Tüm COVID-19 önlemleri
-Ulaşım
-Temel Kampçılık Eğitimi
-Seyahat Sağlık Sigortası
-Tanışma Oyunları ve Etkinlikleri
-Canlı Müzik
-3 öğün yemek
(2 açık büfe kahvaltı, 1 öğün akşam yemeği)
-Ara İkramlar
-7 farklı göl ve Gölcük Milli Parkı gezisi

Dahil olmayanlar
– Müze ve ören yeri girişler
-Kişisel harcamalar
-2 öğle yemeği
– Tesise ödenecek olan çadır işgaliye ücreti
– Kamp ekipmanı

Araç Hareket Noktaları ve Saatleri
23 Ekim Cumartesi
Mecidiyeköy 02:00
Kadıköy 02:30
Kartal Köprüsü 02:50
Gebze Center 03.15
İzmit 03.45
Sakarya 04.30
Bolu merkez 06:00

Etkinliğe gelirken yanınızda getirilmesi önerilen malzeme listesi

Doğada çözülmesi uzun süren plastik ve kağıt bardak kullanımını azaltmak adına, katılımcılarımızdan gelirken yanlarında kendi bardaklarını getirmelerini önemle rica ediyor, Anapurna Outdoor olarak bu konuda hassasiyetimizi bilmenizi istiyoruz.

Kamp boyunca program akışı TELEGRAM grubumuzdan anlık olarak paylaşılacaktır. Anapurna Outdoor Telegram grubuna üye olmanız gerekmektedir.

  • Çadır 
  • Mat
  • Uyku Tulumu (Mevsim Normallerine uygun)
  • Termos veya Termos bardak
  • Islak mendil
  • Güneş gözlüğü
  • Göz damlası (Ateş başında göz
  • kuruluğu yaşayanlar için)
  • Kullandığınız İlaçlar *(Önemli örneğin bahar alerjisi olanlar için alerji ilacı)
  • Kişisel Temizlik Malzemesi
  • Kafa Lambası veya el lambası
  • Fotoğraf makinası
  • Güneş Kremi
  • Çatal, Kaşık
  • Power bank
  • Kamp Sandalyesi, hamak (varsa)
  • Kıyafet ve Ayakkabı
  • T-shirt , şort, mayo
  • Polar sweat veya hırka
  • Mont
  • Eşofman
  • Rahat, çok cepli pantolon
  • Yedek çorap
  • Yağmurluk
  • Şapka
  • Yedek Ayakkabı (Ayakkabılarınız ıslanabilir, yedek ayakkabı getirmenizi tavsiye ediyoruz)
  • *Yukarıda önerilen seyahat malzemelerini zorunlu olarak getirmek durumunda değilsiniz. Daha kolay ve keyifli bir etkinlik geçirebilmeniz için sizi gözeterek hazırlanmış bir listedir. Bu listenin haricinde malzeme getirebilirsiniz, tamamen sizin tercihinize kalmıştır.
  • *Sadece etkinlikte kullanacağınız en yarayışlı eşyaları almanız fazla yük taşımamanız açısından önemlidir.

Etkinliğimizi COVID-19 önlemlerini alarak gerçekleştiriyoruz. COVID-19 Tedbirleri:

– HES Kodu kontrolü

– Düzenli aralıklarla ateş ölçümü

– Sürekli olarak maske ve dezenfektan tedariği

– Ortak kullanım alanlarında maske takma zorunluluğu

– Ortak kullanım alanlarında sosyal mesafe kuralı

– Hijyenik ve dezenfekte edilmiş tuvalet ve diğer alanlar

– Sosyal mesafeli kurulmuş çadırlar

 

Ulaşım

Ekipman Kiralama;

Dilerseniz tesisimizde çadır, uyku tulumu ve mat şeklinde tüm kamp setini kiralayabilirsiniz.

Kişi başı konaklamaya + olarak

3 Kişilik Ekipman Kiralama: 3 kişilik çadır 3 mat 3 uyku tulumu, çadırda 3 kişi fiyatı 240 TL (Kişi başı 80 tl’dir)

2 Kişilik Ekipman kiralama : 2 kişilik çadır 2 mat 2 tulum, çadırda 2 kişi fiyatı 190 TL (Kişi başı 95 tl’dir)

1 Kişilik Ekipman kiralama : 1 kişilik çadır 1 mat 1 tulum, çadırda 1 kişi fiyatı 100 TL

 

*Ekipmanlarımız pandemi ve hijyen kurallarına göre dezenfekte edilerek temizlenerek siz değerli misafirlerimizin kullanımına sunulmaktadır.

Yukarıda belirtilen ücretler havale/eft yolu ile ödenen ücretlerdir. Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirmek isterseniz siteden komisyon alınıyor. Buradan Ekipman Kiralayabilirsiniz.

 

ÖDEME YÖNTEMİ

Başvuru formunu doldurduktan sonra kayıt sırasında belirtmiş olduğunuz mail adresine ödeme kanlları geliyor olacak veya 24 saat içerisinde ekip arkadaşlarımız kayıt sırasında belirtmiş olduğunuz telefon numarasına whatsapp üzerinden iban bilgisi ve kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz internet sitesini atıyor olacaklar.

EFT : Etkinlik ücretini başvuru formunu doldurduktan sonra size gönderilen iban numarasına vade farksız bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Kredi kartı ile: Taksitlendirme seçeneği olan biyol.org üzerinden biletinizi alabilirsiniz. (Sistem komisyon alıyor) Kredi Kartı ile satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

TÜRSAB BELGE NO : A-5057

Şimdi Başvur

Bugün başvur ve kontenjan dolmadan eğlenceye dahil ol!

Hareket Saati

 

02.00, İstanbul, Mecidiyeköy Mado Önü
02.30, İstanbul, Kadıköy Naitulus AVM Önü,
02.50, İstanbul, Kartal Köprüsü
03.15, Gebze Center
03.45,
Kocaeli
04.30,
Sakarya
06.00, Bolu Merkez

Dönüş Saati

 

Etkinliğin son günü saat 17.00 civarı bölgeden ayrılmayı planlıyoruz.

Program

1. Gün,Hareket

23 Ekim Cumartesi
02.00, İstanbul, Mecidiyeköy Moda Önü
02.30, İstanbul, Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü,
02.50, İstanbul, Kartal Köprüsü
06.00, Bolu Merkez
08.30 Yedigöller Milli Parkı kamp alanı
09.00 Temel Kampçılık Çadır eğitimi
10.00 Tanışma oyunları
11.00 Göller bölgesi yürüyüş
13.00 Serbest zaman
14.00 Öğle yemeği
15.00 Eğlenceli faaliyetler
17.00 Serbest zaman
18:00 Akşam yemeği
20.00 Ateş Başı Canlı Müzik
01.00 Önerilen yatış saati

2. Gün,Gidilecek Yer

24 Ekim Pazar
08.30 Uyanma
09.00 Kahvaltı
10.00 Ekipmanların toplanması ve teslimatı
11.00 Göller bölgesi yürüyüş
13.00 Öğle yemeği
14.30 Gölcük gezisi

Bilmenizi isteriz ki…
  • Bu doğa kampı etkinliğimizi gerçekleştireceğimiz tesisimizde kapalı bir alan, elektrik, su ( Çeşme suyu bulunmaktadır ), kafeterya, restorant ( 1 km mesafede mevcut) ve internet mevcut değildir.
    Konfor beklentisi olanlar için uygun olmayacağını hatırlatmak isteriz.
  • Hava şartları ve seyahat acentesinin dışında olan nedenlerden dolayı iptallerden firmamız sorumlu tutulamaz.
  • Tur programı akışı, organizatör tarafından tamamı gerçekleştirilmek kaydı ile değiştirilebilir.
  • Hedef kalkış rakamı 60 kişi olup, yeterli katlımın olmaması sebebiyle oluşacak nedenlerden dolayı misafirleri haber vermek kaydıyla erteleme veya iptal etme hakkı markamız tarafından saklı tutulur.
  • Yetersiz katılım veya benzer sıkıntılar sonucu oluşacak tur iptallerini seyahat acentesi 3 gün öncesi olmak üzere haber verir.
  • Anapurna Outdoor  katılımcı sayısını artırma hakkına sahiptir.
  • Tur hareket tarihine 7 gün kalaya kadar koşulsuz iptal ve iade yapılabilir.
  • Etkinliği 10 gün içerisinde satın alanlar 1 haftaya kadar iptal ve iade yapabilir
  • Etkinliği 1 hafta içerisinde satın alanlar için iptal ve iade yapılamayacaktır.
  • Etkinliği kredi kartı ile satın alıp iptal etmek isteyenler için %20 kesinti yapılacaktır .
  • Etkinliği erken kayıt avantajı ile satın alanlar, etkinliği satın aldıktan 1 hafta içerisinde koşulsuz iptal iade yapabilirler, 1 hafta sonrasında ise dilerler ise başka birisine devredebilir haricinde iptal ve iade yapılamayacaktır.
  • Etkinliği erken kayıt avantajı ile etkinlik tarihine 7 gün kala satın alanlar için iptal ve iade yapılamayacaktır.
  • Turumuz standart otel konaklamalı bir tur değildir, doğa severler ile buluşulup organize edilen bir macera seyahatidir, katılımcıların hava şartlarını, yoğunluk ve zorluk şartlarını değerlendirip kabul ederek katılabilirler.
  • Otobüs koltuk oturma düzeni yoktur, katılımcılar biniş yerlerine göre istedikleri koltuğa oturabileceklerdir, değişiklik yapmak isteyen misafirlerimiz kendi aralarında değişiklik yapabilecektir, Anapurna Outdoor yönetim ekibi bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
  • Kamp süresince kullanacağımız çadırlarımız su geçirmez özelliğe sahiptir fakat çadır firmalarının verdiği şartlar dışında oluşabilecek su alma durumunda markamızın sorumluluğunda değildir.
  • Uyku tulumlarımız -8  ve -18 derece sıcaklıklarda kullanıma uygun olup düzenlenecek bu kampımız için yeterli özelliğe sahiptir.
  • Markamız tüm kamplarında çadır içerisinde tütün ve tütün ürünleri, sıvı tüketimi (alkollü-alkolsüz), kuruyemiş (kabuklu-kabuksuz) gibi tüm gıda tüketimine, kamp ekipmanlarında oluşan kalıcı koku, temizlenememe ve kullanım ömrünün kısalması gibi haklı sebeplerden dolayı müsaade etmemektedir.
  • Çadırlarımız 1-2-3 kişiliktir.
  • 10 yaşa kadar katılım serbesttir.
  • Araçlarımız katılımcı sayılarına göre ve gideceğimiz bölgedeki yolun müsaitlik durumuna göre 16’lık, 27’lik ve 46’lık araçlar olarak ayarlanmaktadır.
  • Türk vatandaşı olmayan yabancı vatandaşlar etkinliklerimize katıldığı taktirde tur tarihi süresince seyahat sağlık sigortasını kendileri yaptırması gerekmektedir.
  • Foreign citizens who are not Turkish citizens are required to make the travel health insurance themselves during the tour date if they attend our activities.

Şimdi Başvur

Bugün başvur ve kontenjan dolmadan eğlenceye dahil ol!

Fotoğraflar